Mentaal coaching

De reviews zijn in de taal waarin de samenwerking heeft plaatsgevonden. Wilt u ook sneller en effectiever vooruit, neem dan contact op met Jeanine Hamaker

Klanten vinden het veelal fijner om anoniem te blijven vandaar dat niet overal een naam genoemd word.

Mevrouw. M.M.

Wat ik heb ontdekt tijdens deze coaching is hoe ik mijn grenzen binnen de 1e cirkel effectief kan aangeven; hoe mijn communicatie anders verstaan kan worden en hoe ik mijzelf en mijn lichaam tot rust kan brengen.

Jeanine’s coaching was heel fijn. Ze gaf een luisterend oor en was confronterend. Ze wist mij anders te laten kijken, waardoor ik persoonlijk kon groeien. Zij stelde vragen waardoor ik ging nadenken over waarom en de manier waarop ik iets wel/niet heb gedaan.

Ik voel mij nu rustiger en sterker in mijn lijf en geest. Voor onze samenwerking voelde ik mij opgejaagd, angstig, verdrietig en onrustig.

Jeanine speelde in op mijn situatie en aan het eind van de gesprekken had ik tricks en tips die ik in mijn dagelijkse leven gelijk kan toepassen. Ze heeft een fijne energie. Ik heb mijzelf weer teruggevonden en de paniek en angstaanvallen zijn veel minder en ik kan het weer aan.

Client via OEEC 2023/2024

Mevrouw. K. Goudt

Onze samenwerking was begonnen op het moment dat ik uit balans was door een heftige gebeurtenis in mijn leven. Ik kon snel bij Jeanine terecht via de providersboog van mijn werk. (OEEC , partner van Cenzo via mijnbedrijfszorg)

Bij Jeanine kon ik mijn verhaal doen en zij was begripvol en luisterde echt. Zij gaf geen eigen mening en vertelde mij niet wat ik wel of niet moest doen of voelen. Het was fijn zo kunnen praten met een neutraal persoon buiten mijn eigen sociale netwerk. Tijdens een sessie hebben we bepaalde ademhalingsoefeningen gedaan die ik nog steeds gebruik in mijn dagelijks leven.

Zelf heb ik bewust gewerkt aan mijn herstel. Ik ben er weer. Ik kan weer genieten en blij zijn.

Oktober 2022

By  Mr. S.D.

It shocks me how much I’ve changed in two months. I reclaimed my confident in decision making, feeling less alone or anxious.   Now I have a positive outlook at life. I feel able to solve problems in a creative way and with humor. This coaching has given me better understanding and communication with myself and others. I do not recognize the person I was before I had started the coaching with Jeanine

Mevrouw L

Jeanine jij was voor mij een vriendelijke pitbull.
Je liet mij niet ontsnappen maar hielp mij vriendelijk te kijken naar wat ik juist zo moeilijk vond. Dank je wel

Augustus 2022

systemisch werken met humer

By P.

Before I started coaching with Jeanine I felt incapable of dealing with my feelings towards someone I liked. Jeanine’s coaching was very useful because it has helped me to understand why I do the things like I do them to start with.

Jeanine was very good at pointing out the right issues that determine the situation I wanted/needed to deal with. Jeanine made me feel less silly or ashamed in my behavior, and I noticed she was involved in a good way with my situation without losing distance as a professional coach…………. I have made a plan with her help about ‘how’ to change my behavior.

She explained to me and I discovered that it takes patience to achieve what I was aiming for. I have managed to move on now. When I notice that my behavior tends to move me away from my goals, I remember how to focus.

If necessary I read the analysis again that I’ve made with her help, which also helps me for different situations I have to deal with. Now I feel relieved, I can move on and I am more aware of all the good things in (my) life.

Meneer A.P.

“Bij Jeanine mag je praten over alles wat je bezig houdt, dingen over kanker maar vooral ook dingen die je zelf ervaart en/of voelt. Logischer wijs geeft de medische wereld alle aandacht aan de kanker en patiënt maar er is meer.

Jeanine haar luisterend oor heeft me duidelijk gemaakt dar ik niet raar ben, met de gevoelens/gedachtes die ik heb en het belangrijk is dat je dit moet kunnen delen met iemand buiten je directe omgeving om ook je plaats in je directe omgeving weer te kunnen bepalen! Die blik van buiten is zeer waardevol”

Maart 2018

By MRS. S. 

It was a very emotional time when I was coached by Jeanine she did not have any problem understanding my situation and discovering solutions with me together. There was no subject I could not share and explore with Jeanine.

Before I worked with Jeanine I went to a psychologist whom I felt was circling around the subject which led me to stop working with him. She has a clear, positive and very broad perspective on the complex society we live in.

Sometimes I realized in the following days after the session what we actually worked on and what my best next step would be.

Mevrouw C. K.

Tijdens de coaching kwam er een verrassende ontdekking tevoorschijn. Wij hebben staand gewerkt en dat voelde heel prettig. Ik voel mij opgelucht en heb ook mijn gedrag ten positieve kunnen veranderen. Ik ben blij dat ik dit nu gedaan heb.

Februari 2018

systemisch werken met humer

Mevrouw M. H.

De dagen na de ‘Inzicht sessie’ die ik gedaan heb met Jeanine, was ik veel bezig met het uitproberen van mijn nieuwe inzichten. Nu zijn wij een paar maanden later en ik merk dat ik anders reageer op bepaalde triggers en mijn communicatie duidelijker is geworden. Doordat ik zo veranderd ben is de relatie met mijn naasten nu veel ontspannener en prettiger geworden.

Normaal gesproken ben ik druk met de zaken van alle dag. Het was heel goed stil te kunnen staan en te kijken naar wat ik allemaal doe. Ik kies er nu bewust voor bepaalde gebieden in mijn leven meer aandacht te geven, dus andere gebieden zullen naar de achtergrond gaan. Dat is goed voor dit moment. Op een later tijdstip is er weer meer ruimte voor deze gebieden.

Januari 2018

Mevrouw R. B.

Ik heb nu meer inzicht verkregen over hoe ik mijn ‘denken’ kan veranderen. Hoe ik mijn ‘doelen’ beter op kan stellen en bereiken. Ik voel mij hierdoor een stuk helderder en zekerder over het onderwerp ‘werk’. Ik heb nu voor mijzelf een duidelijke doelstelling en dit werd ook op een goede manier, tijdens de coaching, duidelijk gemaakt.

Jeanine’s coaching was rustig, geduldig en duidelijk. Ze weet zaken goed terug te brengen naar de kern.

Maart 2017

Mr B.

Voordat ik met Jeanine ging samenwerken voelde ik mijzelf een ‘ietwat ongeleid projectiel’. Mijn leven stond volledig op z’n kop. Jeanine was eerlijk en ondersteunend.

Zij gaf mij de rust om bewuster bezig te kunnen zijn met mijn eigen gedachten en hoe ik deze zou kunnen vertalen naar mijn omgeving.

Het was heel fijn om mijn ei kwijt te kunnen en Jeanine gaf mij de juiste vragen zodat ik mijn oplossing kon vinden voor mijn probleem. Nu kan ik weer vooruit.

Mr. B. 2016.

MRS. J.

Thanks ever so much for today, it was really helpful and I do feel very resolved and also clearer about my priorities and how to juggle them.

By MR. T.

Jeanine’s coaching allowed me to talk freely about my life and goals. Helping me to identify key issues, (from the mess) and make then clearer to me, finally solidifying them in words. I feel that we have explored thoroughly, the goal we set out to explore. I don’t think I could have gone much deeper.

I recommend Jeanine’s coaching because;

Jeanine brought some structure to the rambling of my mind. It felt relaxed and casual, but with a definite purpose, Jeanine had her hand firmly on the wheel at all times.

Jeanine’s coaching has helped me to identify some core emotions that drive my life, and I can be more aware of them and change some of them in the future.

By S.W

Jeanine ‘s coaching is: helpful, direct, guiding and thought provoking. Jeanine’s coaching brought together things like I do them to start with.

Jeanine was very good at pointing out the right issues that determine the situation I wanted/needed to deal with. Jeanine made me feel less silly or ashamed in my behavior, and I noticed she was involved in a good way with my situation without losing distance as a professional coach…………. I have made a plan with her help about ‘how’ to change my behavior.

She explained to me and I discovered that it takes patience to achieve what I was aiming for. I have managed to move on now. When I notice that my behavior tends to move me away from my goals, I remember how to focus. If necessary I read the analysis again that I’ve made with her help, which also helps me for different situations I have to deal with.

Now I feel relieved, I can move on and I am more aware of all the good things in (my) life.

By MR. S. Simon

Dear Jeanine,

What I have learned/ discovered during this coaching period is: It’s helped getting me out of me to help clarify feelings/thoughts and discover blocks that stopped me from engaging in activities/life.

I have learned to be more proactive and now feel on the right path. Jeanine’s coaching was very positive and has a gentle way of exploring situations and making you think without being patronizing. I find her smile and warmth and happiness inspiring.

MR. S. Simon, September 2011

By Ms. S. Boxwell

Hello Jeanine.

As for the recommendations, of course:

  • Jeanine’s coaching helped me to see obstacles in a different way, what I had deemed to be negative, I started to see in a more positive light.
  • Jeanine did not give me the answers, she helped me to find the solutions out for myself which is so much more rewarding.
  • I went for coaching when I became unemployed to help me find my direction. Coaching certainly helped me to focus on my strengths and channel those strengths onto a successful CV
  • I would recommend Jeanine as a coach because she challenges you to see things in a different perspective and helps you to question non conducive thought processes.
  • I would recommend Jeanine because she instantly makes you feel at ease and is very easy to talk to.

I hope that the above will be of use in some way. Best of luck in growing your business and I hope that others benefit from meeting you as much as I did.

Kind regards, S. Boxwell June 2011

By S.

She facilitates thought processes and enables vocalization or labelling of thoughts and processes + actions, in order to understand what is going on in my life.

Jeanine provided the guidance and energy to help me support changes in my life.

By Mrs. L. Pakeman

I found the coaching sessions with Jeanine Hamaker to be a very positive experience. Jeanine is a good listener and uses what you have told her to help guide you to reach your own conclusions and decisions.

She is unbiased, non judgemental and professional. I came away feeling I really had a clear view of my needs and the route I should take to achieve my goals. I would definitely recommend her to anyone seeking clarity in their lives.

Mrs L. Pakeman, September 2010

JEH Coaching

Neem contact op met Jeanine en verkort de tijd dat u aan het zoeken bent naar een nieuwe status quo. Dit bespaard u tijd, energie, moeite en geld die u, na de samenwerking met Jeanine, doelgerichter en effectiever kunt inzetten.

Nederheide 16A, Woensdrecht

0652 094 311

jeanine@jehcoaching.nl

Volg en like ons op

Internationale Coach Federation ICF

ICF is de normstellende Coaching beroepsorganisatie van professionele coaches wereldwijd. Bestaat al meer dan 20 jaar en heeft meer dan 25000 leden.

Ik werk volgens hun gedrags- en Ethische- code en ik ben lid van de Nederlandse ICF Chapter.

Laatste Blog

Aangesloten bij:

Pin It on Pinterest

Share This