Effectieve interventies via VGZ

 

Ben jij een leidinggevende, Bedrijfsarts of casemanager en zoek jij bewezen effectieve interventies dan ben je hier aan het juiste adres.

Voor de medewerker die vastloopt en baat kan hebben bij een psychologisch traject dan wel mental coaching.

Hier is de link waar jij via Cenzo en partner OEEC een zo’n traject kan opstarten. Het begint met een Intake Mentaal waarmee wordt gekeken waar de medewerker het meest bij gebaat is. Deze Intake Mentaal bestaat uit een vragen lijst met een kort telefonisch gesprek.

Woont uw medewerker in Zeeland of West-Brabant West dan krijgt hij of zij mij persoonlijk te spreken, anders een collega van mij uit uw omgeving.

https://www.mijnbedrijfszorg.nl/mentale-gezondheid/mental-coaching

Hieronder ziet u het overzicht van VGZ over Mental coaching van Cenzo en partner OEEC.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6936935758675030016/?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_detail_base%3BmzXUq1eSSXeKQ1NRoE07Mg%3D%3D

Deze post heeft de volgende tekst:

??????? ??? ??? ?????????? ?????? ???????? ??? ???? ????????? ??? ??? ?,?!

Via ons partnership met Cenzo B.V. wordt onze Mental coaching ingezet bij werkgevers die gebruik maken van MijnBedrijfszorg.nl van Coöperatie VGZ. In de jaarevaluatie van VGZ bleek wederom dat onze Mental coaching relatief hoog scoort op klanttevredenheid: gemiddeld een 8,4 (VGZ-totaal scoort een 7,9). Daar zijn we trots op en we hopen dit jaar weer veel VGZ-klanten en hun medewerkers te helpen!

 

Voorvertoning van afbeelding

 

Heeft u nog vragen? Neem contact met mij, Jeanine Hamaker

Pin It on Pinterest

Share This