Training EVKSmodel®

Welkom bij de training van het EVKSmodel®. 

 

Deze training leert jou het EVKSmodel® succesvol toe te passen in werk- en privésituaties.

Je gaat werken het model en wordt uitgenodigd je eigen werkwijze met het model te ontwikkelen. Hierbij leer je ook coachende vaardigheden en een coachende werkhouding aan te nemen. Het model komt namelijk voort uit de professionele coaching en vraagt van jou ook op deze wijze te werken.

Tevens krijg je achtergrondinformatie over het ontstaan en de ontwikkeling van het model.

 

Voor wie?

Ben jij werkzaam als begeleider in de vorm van

docent/mentor en/of coach ?  

Dan is deze training voor jou.

 

De training EVKSmodel® betekent een zeer waardevolle toevoeging aan jouw toolbox. Door met dit model te werken ondersteun je jouw leerlingen, studenten of klanten op een coachende wijze. Zij behouden de regie en kunnen de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen voortgang. Jij geeft een veilige ruimte en structuur in hun leerproces en daarmee werk je samen op gelijkwaardige wijze.

Het EVKSmodel® is geregistreerd waardoor de intellectuele rechten zijn beschermd. Je bent vrij om het model in je werk en privéleven te gebruiken. Zelf commerciële activiteiten hiermee opzetten en uitvoeren zonder goedkeuring van Jeanine Hamaker is niet toegestaan.

 

 

Wat ga je doen?

De training bestaat uit 2 bijeenkomsten met daartussen een periode van zes weken. In de periode tussen de bijeenkomsten pas je het model toe in jouw werk. Hierbij krijg je flexibel inzetbare on the job coaching van Jeanine Hamaker.

 

1e  bijeenkomst 

Tijdens deze bijeenkomst ga je het model op verschillende manieren toepassen. Je krijgt meer achtergrondinformatie en je raakt vertrouwd met de coachende manier van werken. De periode tussen de eerste en de tweede bijeenkomst wordt ingepland met de coach.

 

Periode tussen de bijeenkomsten

In deze periode pas je het model toe in jouw werk. Hierbij krijg je drie uur on the job coaching van Jeanine Hamaker en ondersteuning bij het implementeren van het model in je dagelijkse werk. Door deze manier van samenwerken krijg je al snel helder inzicht hoe en op welke  momenten voor jou dit model het beste toepasbaar is.

De coaching en ondersteuning kan op verschillende manieren plaatsvinden:

  • Contact via telefoon, Skype of Zoom
  • De bespreking van een door jou opgenomen sessie doornemen met Jeanine

Je zal zien dat je het model ook ‘EVKeS’ – tussendoor gaat gebruiken bij korte gesprekken, specifiek die korte gesprekjes wanneer de les wisseling plaatsvind.

 

2e bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst verdiep je jezelf in het gebruik van het model en wissel je met andere ideeën en ervaringen uit.

Tevens is er bij deze 2e bijeenkomst ruimte om te werken aan toekomstig gebruik van het model binnen jouw werkveld.

 

 

Deze training binnen jouw organisatie?

Neem contact op met Jeanine Hamaker en bespreek deze mogelijkheid. Het is heel fijn om gezamenlijke een taal te hebben waarmee je elkaar ook EVKeS tussendoor kunt ondersteunen om alle uitdagingen van het werk beter aan te kunnen.

Telefoonnummer 06520494311

E-mail: jeanine@jehcoaching.nl

De tekst op deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kunnen aan de tekst op deze pagina geen rechten worden ontleend.

JEH Coaching

Neem contact op met Jeanine en bespaar jezelf tijd, energie, moeite en geld die je, na de samenwerking met Jeanine, doelgerichter en effectiever kunt inzetten.

Nederheide 16A, Woensdrecht

0652 094 311

jeanine at jehcoaching.nl

Internationale Coach Federation ICF

ICF is de normstellende Coaching beroepsorganisatie van professionele coaches wereldwijd. Bestaat al meer dan 25 jaar en heeft meer dan 25000 leden.

Ik werk volgens hun gedrag- en Ethische- code en ik ben lid van de Nederlandse ICF Chapter.

Laatste Blog

Volg en like ons op

Pin It on Pinterest

Share This