Open coach trajecten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

persoonlijke ontwikkeling bedrijfsmatig iets veranderen

Merk jij dat het maar

niet lukt wat je wel wil?

 

 

 

 

Bespreek je jouw situatie of probleem met de mensen in jouw netwerk? Krijg je van iedereen andere meningen, oordelen en ideeën aangedragen? Of ben jij iemand die, steeds maar alleen, van alles probeert met wisselend resultaat?

Beide aanpakken die hierboven staan kosten veel tijd, energie, moeite en soms ook geld. Je ontdekt van alles maar kom je ook daadwerkelijk waar je wil zonder relaties te schade en op een effectieve wijze?

Tijdens jouw zoektocht zal je ook veel tegenslagen krijgen. Je moet jezelf telkens opnieuw opladen om weer opnieuw te kunnen proberen.

 

Je kunt deze zoektijd verkorten en effectiever maken.

 

Door op constructieve wijze samen te werken krijgt jij de ruimte om oplossingen te vinden voor jouw huidige situatie die werken voor de langere termijn.

Jeanine geeft vaste steun buiten jouw leef- of werk omgeving. Een goede klankborder die je uitdaagt en emotioneel bijstaat waar dat nodig is.

Jeanine geeft geen ongevraagde adviezen of vertelt niet wat je wel of niet moet doen. De samenwerking is op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid.

 

 

 

Jij bepaalt de agenda.

 

Met de Co-Active coaching methode, Solution focussed en Cognitief Behavioral Coaching CBC als basis word er ook gebruik gemaakt van invloeden uit de Yoga, psychologie en Neuro wetenschappen. Zo kun je ook gebruik maken van ademhaling-,visualisatie-, bewegingsoefeningen en creatieve materialen.

Een sessie is als een ‘pressure cooker‘ en na een sessie ben je bewust bezig met het implementeren van jouw nieuwe inzichten en manieren van aanpak. Door de flexibele ondersteuning voel jij je ook gesteund tussen de sessies door en kun je zo effectief mogelijk jouw doel bereiken.

Wil je weten wat klanten zeggen? 

Job Coaching
Life Coaching

Wat kan je verwachten

 

Elke samenwerking is anders. Dat vind ik juist zo heerlijk. Jij houd misschien van lopen waarbij een ander persoon meer heeft aan schrijven en praten. Het kan ook zijn dat je graag met kleuren werkt of opstellingen.

Samen werken vind ik een ontdekkingsreis waarbij jij als coachee ontdekt hoe je in elkaar steekt. Hoe werkt nu jou coping mechanisme met de puzzel waar je mee bezig bent?

Wat doe jij met de informatie en de situatie waar je nu inzit? Wat gebeurd er allemaal in je hoofd, lichaam, emotioneel en mentaal?
Hierna komt pas de communicatie en het gedrag dat je kunt gebruiken om weer vooruit te komen.

 

Coachen is iets wat je samen doet.

Ik kan vragen stellen maar wanneer mijn vragen jouw niets doen werkt het niet.

 

Een coaching traject is opgebouwd uit 4 sessies. Tijdens deze sessies zijn we samen aan het werk. Tussen de sessies door ben je zelf aan zet om de stappen te zetten die tijdens de sessies zijn ontwikkeld. De sessies vinden plaats op momenten dat je de ondersteuning het beste kunt gebruiken. Het is dus niet zo dat we elke week 1 sessie hebben. Door de stappen die je gaat zetten kan het zijn dat er een paar weken tussen de sessies zit en kunnen we tussendoor contact houden via andere wegen om je zo het beste te kunnen ondersteunen.

Tijdens onze eerste sessie kijken we naar wat je echt wil of moet en wat ons doel samen word.
We bespreken hoe de samenwerking het beste vorm gegeven kan worden. Werken we in persoon samen of over zoom?
Wil je tussendoor even kunnen bellen of mailen of Appen? En uiteraard wat de investering is waarmee je jouw doel kan bereiken.

Je kunt van mij verwachten dat ik ervoor zorg dat je vrijuit kunt spreken en dat alles wat bij ons besproken word ook tussen ons blijft, binnen de regels van het Nederlandse recht. Ik zal ervoor zorgen dat de tijd die we samen hebben zo effectief mogelijk word gebruikt om het gezette doel te kunnen realiseren.
Acties die nodig zijn tussen de sessies door zullen door ons samen gecreëerd worden. Ook hierin ondersteun ik jou datgene te kunnen doen wat je dichterbij jouw doel brengt.

Uit ervaring kan ik zeggen dat gemiddeld vier sessie voldoende zijn om intrinsieke vooruitgang te maken zodat jij na onze samenwerking, gemotiveerd en doelgericht vooruit kunt blijven gaan.

We werken samen op constructieve wijze en doen wat het meest effectief is voor jouw situatie.
Wanneer wij samen werken gelden de Algemene voorwaarden 

 

Even contact om kennis te maken?

Telefoonnummer: 0652094311

E-mail: Jeanine at jehcoaching.nl

 

 

Enkel voorbeelden van onderwerpen uit de afgelopen 9 jaar:

 

  • Wanneer er vele veranderingen op het werk zijn en het ‘meegaan met de verandering’ niet wil vlotten.

  • Wanneer samenwerken, omgang met werkdruk of zelfverzekerd overkomen een uitdaging is

  • Wanneer een totale leven op haar kop staat door bijvoorbeeld; scheidingen, overlijdens van dierbaren en langdurige ziekte van de partner.

  • Wanneer een kinderwens maar niet in vervulling gaat of een eigen kind te overlijden komt

  • Wanneer opnieuw een nieuw bestaan gecreëerd moet worden zoals na een internationale verhuizing of het groter worden van de kinderen.

  • Wanneer nieuw werk vorm moet krijgen na langdurig gewerkt te hebben in dezelfde professie.

  • Wanneer door ouderdom het einde naderbij komt.

  • Stoppen met nagelbijten

  • Wanneer belangrijke levens keuzes gemaakt dienen te worden zoals; Na een paar jaar na de studie nog niet werk te hebben in de richting die je wenst en nog niet de relatie hebt die je wil.

  • Wanneer je bij een familie bedrijf werkt waar belangrijke veranderingen dienen doorgevoerd te worden maar keuzes maar niet gemaakt worden.

 

 

JEH Coaching

Neem contact op met Jeanine en verkort de tijd dat u aan het zoeken bent naar een nieuwe status quo. Dit bespaard u tijd, energie, moeite en geld die u, na de samenwerking met Jeanine, doelgerichter en effectiever kunt inzetten.

Nederheide 16A, Woensdrecht

0652 094 311

jeanine at jehcoaching.nl

Internationale Coach Federation ICF

ICF is de normstellende Coaching beroepsorganisatie van professionele coaches wereldwijd. Bestaat al meer dan 20 jaar en heeft meer dan 25000 leden.

Ik werk volgens hun gedrags- en Ethische- code en ik ben lid van de Nederlandse ICF Chapter.

Laatste Blog

Volg en like ons op

Pin It on Pinterest

Share This