EVKS workshop reviews

Wat de deelneemsters over deze EVKS doelen stellen workshop zeiden:

  • Dit model doorbreekt je gedachtegang, het zorgt voor verheldering. Dit werkt stress verlagend bij studenten.
  • Een model dat redelijk makkelijk is in te vullen voor reflectie en om doelen uit te werken.
  • Het geeft inzicht omdat je punten opschrijft zonder oordeel. Het heeft mij ‘uit mijn hoofd’ gehaald. NU wordt het concreet. Zeker mee doorgaan.
  • Het model is een handige manier om duidelijkheid te krijgen wat er allemaal meespeelt bij het stellen en bereiken van een doel. Dingen die je allemaal al in je hoofd had zet je hiermee op een duidelijke manier op papier. Nu kan ik zien waar ik nog aan kan werken.
  • Beginnen met reflectie voor je een doel opstelt: die volgorde klopt.
  • Het schrijven gaf rust en tijd voor mezelf.
  • Fijn om op zo’n manier vanuit verschillende perspectieven naar je doel te kijken en hierin verbanden te ontdekken.
  • Schrijven zonder oordeel; Fijn om je gedachten te ordenen; Goed voor zelfreflectie; Inzicht in patronen en verbanden.
  • Was fijn om samen te zijn, het voelde veilig. Het is een model dat je moet doen!

Als ik aan coaching dacht, dacht ik aan zweverige gesprekken die mij emotioneel zouden maken. Iets wat ik, van nature, niet fijn vind. Wat ervoor zorgt dat ik het moeilijk vind om situaties aan te gaan en tot concrete stappen te komen. Hiervoor duurt het vaak onnodig lang voordat ik mijn gewenste doelen bereik of deze überhaupt ga proberen te bereiken.

Het EVKSmodel®, van Jeanine, heeft mij een praktisch handvat gegeven om voor mijn doelen tot concrete stappen te komen. Bij het gedeelte over spanning word er zeker aandacht besteed aan de gedachtes, maar hier ligt niet per definitie de nadruk op. Het is ene model dat ik praktisch toe kan passen. Het helpt mij om doelen aan te geven die ik anders, door emotie, maar moeilijk kon concretiseren.

Door Jeanine haar expertise en heldere vraagstelling, lijkt het model zich als vanzelf te vullen. En worden doelen ineens concreet en haalbaar.

Maaike December 2018

workshop motivatie evks modelDit had ik vorige maand moeten weten dat had mij al veel kopzorgen bespaard.

Deelneemster EVKS workshop mei 2018

Hallo Jeanine,

EVKS…. het lijkt al zo lang geleden, maar als je ontdekt dat je het bijna dagelijks toepast?! Dan heeft jouw workshop dus héél erg veel impact gehad!

Hartelijke groet,

Noortje

“Het EVKSmodel® geeft mij telkens weer inzicht in een situatie en hoe ik daar mee om kan gaan, iedere situatie is namelijk anders.”

Deelneemster EVKS workshop mei 2018

JEH Coaching

Neem contact op met Jeanine en verkort de tijd dat u aan het zoeken bent naar een nieuwe status quo. Dit bespaard u tijd, energie, moeite en geld die u, na de samenwerking met Jeanine, doelgerichter en effectiever kunt inzetten.

Nederheide 16A, Woensdrecht

0652 094 311

jeanine at jehcoaching.nl

Internationale Coach Federation ICF

ICF is de normstellende Coaching beroepsorganisatie van professionele coaches wereldwijd. Bestaat al meer dan 20 jaar en heeft meer dan 25000 leden.

Ik werk volgens hun gedrags- en Ethische- code en ik ben lid van de Nederlandse ICF Chapter.

Laatste Blog

Volg en like ons op

Pin It on Pinterest

Share This